Promosi Penulen Udara Acerpure C2 dan P2

Menjelang musim perayaan yang akan datang, Acer Malaysia memperkenalkan acerpureseries terbarunya yang membolehkan pengguna menawarkan hadiah ‘udara bersih’ untuk keluarga, rakan dan di pejabat. Acerpure cool(C2)dan acerpure pro(P2) baharu dilengkapi dengan perlindungan empat lapisan yang berkesan mengasingkan bulu, habuk, zarah PM1.0, menghapuskan alergen, bakteria, coronavirus (229E) dan Influenza A (H1N1) secara aktif.

Menyampaikan penulenan kecekapan tinggi, acerpure cool(C2)dan acerpure pro(P2) baharu didatangkan dengan penapis HEPA 4-dalam-1. Pra-penapis dalam lapisan pertama mengasingkan bulu, habuk dan kelemumur; Penapis HEPA Plus+ dalam lapisan kedua menghapuskan 99% bakteria bawaan udara dan berkesan terhadap coronavirus (229E) dan Influenza A (H1N1); Penapis HEPA 13 dalam lapisan ketiga membuang zarah PM2.5 dan PM1.0 yang boleh menyebabkan alahan; dan penapis karbon teraktif di lapisan keempat menghilangkan formaldehid, gas dan bau.

Kedua-dua penulen udara datang dengan empat kelajuan penulen. Melalui panel kawalan, pengguna boleh menetapkan penulen kepada mod pintar untuk membersihkan udara mengikut keadaan kualiti udara. Dilengkapi dengan penderia pintar, ia boleh mengesan bau, zarah PM2.5 dan PM1.0 secara aktif manakala paparan LCD intuitif menyampaikan data kualiti udara masa nyata kepada pengguna.

acerpure cool(C2)dan acerpure pro(P2)mampu mengisi rumah dengan kepekatan tinggi ion negatif untuk menangkap habuk ultra halus dan zarah PM1.0. Ini boleh diprajadualkan atau dilakukan walaupun pengguna tiada di rumah terima kasih kepada apl Lifesmart acerpure. Aplikasi serba baharu itu juga mengesan kualiti udara dalaman dan menghantar pemberitahuan kualiti udara dalaman dan luaran secara automatik kepada telefon pintar pengguna.


Badan kawalan dan pencegahan penyakit Amerika Syarikat mengesyorkan persekitaran dalaman yang lebih baik dengan meningkatkan peredaran udara segar, luar dan/atau memperbaik pengudaraan dan penapisan udara untuk mencegah penyebaran virus. Untuk meningkatkan peredaran udara, acerpure cool (C2) baharu didatangkan dengan tetapan 10-kelajuan yang membolehkan pengguna memilih kelajuan yang paling sesuai untuk mereka dan menyampaikan udara segar yang ditapis di sekeliling rumah mereka tanpa peranti tambahan.

Siri baharu acerpure dilengkapi tinggi -berprestasi motor DC yang cekap tenaga. Ia juga lebih senyap; acerpure ini beroperasi serendah 25dB yang lebih rendah daripada bunyi perpustakaan purata pada 40dB. Tersedia serta-merta di kedai dalam talian rasmi Acer terpilih (jadual 1), penulen udara dan pengedar udara acerpure cool (C2) baharu dijual pada harga RM1,599 manakala penulen udara acerpure pro (P2) dijual pada harga RM1,299.

Sempena musim perayaan dan ketibaan siri acerpure baharu, Acer Malaysia mengadakan promosi pelancaran eksklusif dari 7 hingga 14 Disember 2021. Semasa promosi tersebut, acerpure cool (C2) dan acerpure pro (P2) boleh didapati pada harga RM1, 299 dan RM1,099 masing-masing. Selain itu, pelanggan juga berhak untuk membawa pulang acerpure cozy bernilai RM599 dan penapis HEPA beli-dengan-beli (PWP) pada harga RM99. Pada masa yang sama, pembeli pendahulu acerpure cool akan layak mendapat potongan harga RM400, pada harga RM899, dan PWP penapis HEPA pada RM99.

Sementara adik-beradiknya acerpure cozyair-circulator datang dengan potongan RM250, berharga RM349 dan dihantar dengan payung Acer percuma. Acerpure cozycomes dengan 12 tetapan kelajuan kipas yang boleh menyampaikan aliran udara sehingga 15 meter dengan 90º atas/bawah dan 95º kiri/kanan pelarasan arah berayun.

Promosi acerpure cool (C2) dan acerpure pro (P2) sempena musim perayaan ini.

Untuk maklumat lebih lanjut, kunjungi Facebook Acer Malaysia @MyAcer atau hubungi talian info Acer di 1800-88-1288 (9am –6pm, Isnin hingga Jumaat), atau e-mel ama.marcom@acer.com.

Reaksi anda terhadap artikel ini?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Mengenai Penulis

Amirul Hakeem
Amirul Hakeem
Tertarik dengan jargon berkaitan teknologi seperti megapiksel, gigahertz & AMOLED. Meminati semua jenis teknologi daripada telefon pintar, peti sejuk pintar dan seangkatan dengannya. Merupakan kipas susah mati kumpulan K-Pop, TWICE.

Artikel Selanjutnya

Artikel Berkaitan